13 Haziran 2014 Cuma

Hollanda İspanya yı dağıttı 5-1



Değerli takipçilerimiz,
Bu akşam oynanan dünya kupası maçlarından belki de sonucu en çok merak edilen, hatta dişe diş geçmesine kesin gözüyle bakılan İspanya - Hollanda maçı, Hollanda'nın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi. Sahada olağanüstü bir futbol oynanırken, 2'şer gol atan Robben ve Van Persie maçta adeta yıldızlaştı.

Bilindiği gibi 2010 dünya kupası finalinde de bu iki takım karşılaşmıştı. İspanya Puyol'un attığı tek golle Hollanda'yı saf dışı bırakarak 2010 dünya kupasını kazanmıştı. Bu açıdan bakıldığında da Hollanda'nın intikamı gerçekten çok acı oldu.

İspanya maçta 1-0 öne geçmesine rağmen, peşpeşe gelen gollere engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldı. Takım kadroları ve golleri alt tarafta bulabilirsiniz.

İspanya: 1 - Hollanda: 5

Stat: Fonte Nova Arena
Hakemler: Nicola Rizzoli, Renato Faverani, Andrea Stefani (İtalya)

İspanya: Iker Casillas, Gerarad Pique, Andrea Iniesta, Xavi Hernandez, Xabi Alonso (Dk. 63 Pedro Rodriguez), Sergio Ramos, Sergio Busquets, Jordi Alba, Diego Costa (Dk. 63 Fernando Torres), David Silva (Dk. 78 Cesc Fabregas), Cesar Azpilicueta
Hollanda: Jasper Cillessen, Ron Vlaar, Stefan de Vrij (Dk. 77 Joel Veltman), Bruno Martins Indi, Daley Blind, Nigel de Jong, Daryl Janmaat, Jonathan de Guzman (Dk. 62 Georginio Wiljnaldum), Robin van Persie (Dk. 79. Jeremain Lens), Wesley Sneijder, Arjen Robben

Gol: Dk. 27 Diego Costa (İspanya), Dk. 44, 72 Robin van Persie, Dk. 53, 80 Arjen Robben, Dk. 64 Stefan de Vrij (Hollanda)
Sarı kartlar: Dk. 25 Jonathan de Guzman, Dk. 41 Stefan de Vrij, Dk. 66 Robin van Persie (Hollanda), Dk. 65 Iker Casillas (İspanya)
Hollanda İspanya yı dağıttı 5-1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder